• Наша школа

  • Савремено опремљене учионице

  • Кабинет информатике

  • Савремена настава

  • То смо ми

ОШ "Надежда Петровић"

Нови Београд, Луја Адамича 4, тел: 26 01 295

Завршни испит

Отворена врата

door 01
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Министар Вулин пожелео ђацима првацима успешан почетак школске године

Министар унутрашњих послова Александар Вулин посетио је данас ђаке првог разреда Основне школе "Надежда Петровић" на Новом Београду и пожелео им успешан почетак школске године, истакавши да је њихова полиција увек ту да их чува и штити и брине о њиховој безбедности и сигурности.

- Драги ђаци, ваша полиција је ту да вас чува и шта год вам се у животу деси, они су на вашој страни. Увек дођите код њих и кажите им када имате неки проблем, када се нечег уплашите, када се изгубите, упамтите, шта год да вам се деси, они су ту, они вас чувају. Не могу да вас воле као маме и тате, нико не воли као мама и тата, али вас чувају и штите - поручио је ђацима министар унутрашњих послова Александар Вулин.

 

Aleksandar Vulin

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да је приоритет рада полиције да сва наша деца која су будућност Србије буду безбедна и сигурна, да имају безбрижно детињство, те да саобраћајна полиција у зонама око школа посебно води рачуна о поштовању саобраћајних прописа и безбедности деце и додао да је присуство полиције у зонама око школа знатно појачано.

- Драга моја децо, ми смо срећни онолико колико сте ви безбедни. Само да ви будете сигурни, само да пазите, само да се вратите кући добро, ми само то од вас тражимо. И да учите и да будете добри, све је то дивно, али само да ми будете добро, само да се вратите кући да се обрадујемо, да вас загрлимо кад се вратите кући и да будемо поносни на вас. Зато су ту ваши учитељи, зато је ту ваша полиција, да будете добро - рекао је министар унутрашњих послова Александар Вулин, истакавши да ће у наредном периоду ради веће заштите деце бити распоређено још више школских полицајаца и полицајаца позорника којих има тренутно око 900 на улицама већих градова Србије.

 

 Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је image.png

 

Председник општине Нови Београд Бојан Бован и в.д. директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић су, такође, пожелели ученицима срећан почетак школске године. Бован је истакао задовољство што ће деца учити како безбедно да иду од куће до школе, у сарадњи са МУП-ом Србије и Агенцијом за безбедност саобраћаја, и да ће Општина Нови Београд у том циљу дати свој пун допринос.
 
Такође, ученицима ОШ „Надежда Петровић“ обратио се и в. д. директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић, који је истакао да је најбитније да малишани науче основна правила у саобраћају како би безбедно дошли до школе.

Директор ОШ "Надежда Петровић" Ивана Стјепановић изразила је велику захвалност министру унутрашњих послова Александру Вулину и полицији на свему што чине за јачање безбедности деце у саобраћају и њихову општу сигурност. Успешан почетак школске године првацима су пожелели и државни секретар МУП-а Бојан Јоцић, помоћник министра Владимир Илић, помоћник директора полиције Драган Васиљевић, начелник ПУ за град Београд Веселин Милић и начелник Управе саобраћајне полиције Славиша Лакићевић. Министар унутрашњих послова Александар Вулин поделио је пригодне поклоне ђацима, а након тога за њих је приређена и представа "Пажљивкова правила у саобраћају".

Преузето: Kurir.rs

 

 

Sj Popup - Cookies